torstai 12. marraskuuta 2015

Pihan puun koristelu

Olin tässä eräänä iltana kävelyllä ja huomasin erään pihan puussa mielenkiintoisen näköiset koristeet. En tietenkään päässyt katsomaan niitä läheltä, enkä tiedä mikä koristeiden tarkoitus on (tai ovatko ne edes koristeita :)) mutta kaukaa ne näyttivät aivan punaisiksi maalatuilta saviruukuilta. Ruukut roikkuivat narussa puun oksilta, ja jotenkin kokonaisuus näytti ihanan harmoniselta: tummanruskeat puun oksat ja punaiset ruukut. Toivat piristystä syksyn harmauteen.

Kuvaa en puusta uskaltanut ottaa, mutta photoshoppasin nopeasti yhteen kuvaan tuollaiset ruukut, jotta ideasta saisi jonkinlaisen käsityksen. Tässä kuvassa puu on toki luminen, mutta minusta ne näyttävät myös lumisessa puussa aika kivoilta :)

























Jos siis varastosta löytyy turhia saviruukkuja, niin tässä yksi keino niiden hyödyntämiseen. Jos löytyy vielä erikokoisia ruukkuja (niinkuin varmaan useimmalla taitaa olla), toisi se omanlaisensa elementin puuhun. Nuo näyttävät muuten varmasti hauskoilta ja jouluisilta myös valosarjan kanssa.

4 kommenttia:

  1. Totta, kivalta näyttää. Hyvä idea, joka kannattaa hyödyntää. Maisema näyttää niin talviselta. Meillä (Pohjois-Karjalassa) satoi ensilumi viime yönä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on vanha kuva, täällä Etelä-Suomessa on vain harmaata ja märkää :l eli onnellisia olette siellä päin!

      Poista
    2. Tuo on vanha kuva, täällä Etelä-Suomessa on vain harmaata ja märkää :l eli onnellisia olette siellä päin!

      Poista
    3. Tuo on vanha kuva, täällä Etelä-Suomessa on vain harmaata ja märkää :l eli onnellisia olette siellä päin!

      Poista